About

In het media bedrijfsleven ben ik (Baarn,1965) in het verleden vaak geconfronteerd met mensen met burn- out verschijnselen, stress, collega’s die boven hun stand werkten, of eronder, werkgevers en collega’s die door gebrekkige communicatie persoonlijk vastliepen en het ongelukkig worden van mensen door relatieproblemen.

Sinds 2004 is mijn praktijk geopend, waarin ik mijn persoonlijke levens- en bedrijfservaring, aangevuld met de counsellor opleiding via Counselling Nederland (specialisatie: Relaties), Psychodidact en aanvullende scholing in NLP-, Zijnsgeorienteerde-, Toegepaste ecopsychologische-, Imago- RET-, Regressie-, Deelpersoonlijkheden-en (eco-natuur) creatieve technieken, gebruik om clienten verder te helpen.

Ik ben de luisteraar, gesprekspartner, begeleider, steungever, motivator en inspirator in het vinden en doorbreken van blokkades om vervolgens te helpen  focussen op het realiseren van situaties waar men zich wél tot aangetrokken voelt. Het is voor mij een natuurlijk gegeven om in alle eenvoud, de echte vrije en alwetende kern van de mens naar voren te halen zodat oplossingen zich kunnen aandienen.

Francoise Vaal

Plaats een reactie